På väg!

Nu är jag äntligen på väg! Sitter på landvetter och har precis ätit en macka. Alltid så skönt när man checkat in bagage och gått igenom säkerhetskontrollen. Nu tänkte jag gå runt och kika innan det är dags att gå till gaten. Fick förresten ett jättefint armband av mamma och pappa innan jag åkte. Med en jordglob och en fyrklöver för tur :)


Sunshine

Vädret ser ju rätt lovande ut..!!!

Helt galet, nu har nedräkningen kommit till sista dagen!! Imorgon åker jag! Tror fortfarande inte att jag fattar det helt och kommer antagligen inte göra det förrän jag landar. De senaste dagarna har varit lite kaos, men nu börjar det nog ordna upp sig tror jag :) i fredags jobbade jag sista dagen och sa hejdå till världens bästa jobbarkompisar! Jag hoppas vi ses igen till våren <3. I lördags hade jag förfest hos mig med mina underbara vänner och har även sagt hejdå till mormor & morfar, farmor & farfar, moster och farbror. Nu är väskan så gott som färdigpackad och det är bara lite smågrejer som ska ner i handbagaget. Sen är jag redo! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


OBS! Packningskaos pågår!

Dagens fråga, hur många bikinis är det egentligen okej att ta med sig? ;)

 

 


Största problemet?

Ett av de största problemen just nu är väl hur tjejen som är van vid att packa i en stor resväska för en veckas semester nu ska packa i en liten ryggsäck för 2,5 månad... ;)
 

Upplevelser

Så vad har jag tänkt göra i Australien då? Vill ju se och uppleva så mycket som möjligt, men samtidigt bara kunna ta det lugnt på stranden en dag och umgås med alla nya människor man träffar! Men lite saker jag tänker mig att jag vill göra:
- Snorkla i stora Barriärrevet (såklart! Vågar tyvärr inte dyka..)
- Hoppa fallskärm
- Segling Whitsundays
- Fraser island
- Koala hospital
- Se vilda koalor/kängurur/dingos...
- Fira nyår i Sydney
- Gå på surfkurs
- Tillbringa ett dygn på en ranch
- Great ocean road
- Leva livet i Surfer´s paradise
- Turista i Sydney
osv osv osv...
Finns ju hur mycket som helst! Tur att man åtminstone har 10 veckor på sig :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0