Sydney!

Hej! Hoppas ni hade en mysig jul dar hemma! Min julafton bestod av picnick med jordgubbar i botaniska tradgarden, inte riktigt vad man ar van vid, men det var ocksa mysigt! Skypade med familjen innan de skulle kolla pa Kalle Anka :) Som sagt ar jag ju i Sydney nu! Kul att vara i en storstad men arligt talat borjar jag bli lite trott pa allt folk, och det ar sa langt att ta sig overallt, haha. Sa jag aker harifran lite tidigare an planerat, pa tisdag kvall (nattbuss 12 timmar, woho). Beger mig istallet till Melbourne. Alla man pratar med sager att de alskade Melbourne, sa jag hoppas jag trivs battre dar. Ska bo halva tiden nara stranden och halva tiden inne i stan, och har redan bokat lite utflykter, sa jag tror det kommer bli toppen!
Jag tror att jag strax ska till stranden och imorgon blir det nyarsfirande for hela slanten! Ska till en stor festival pa Bondi Beach med andra svenskar jag traffat. Blir nog hur bra som helst!
Passar pa att onska er gott nytt ar dar hemma! Maste saga att jag langtar hem mer och mer nu. Men om ca tva veckor ar jag hemma i kylan igen, och det tar sakert inte lang tid innan jag langtar tillbaka!
Kramar!

surf camp!

Hej!
Det far bli ett snabbt inlagg nu med mina sista minuters internet! Hade det jattebra i Byron Bay, mysigt stalle och roligt nattliv. Traffade manga nya vanner dar :) Just nu ar jag pa surf camp! Har gjort tre dagar vilket resulterat i en valdigt blaslagen kropp ochy ommande muskler! Det ar mycket svarare an vad det ser ut! Och lite laskigt att halla reda pa bade sig sjalv och bradan bland alla vagor! Men jag har i alla fall lyckat sta upp utan hjalp! Ganska stolt over mig sjalv far jag saga :) Imorgon aker jag vidare till Coff's harbour! Hoppas det ar ett bra stalle.
Hoppas ni mar bra dar hemma nu nar det borjar narma sig jul!
Massor med kramar

Long time..

Alldeles för längesen jag bloggade nu! Men de senaste två veckorna har det hänt så mycket att jag knappt hunnit. Spenderade fyra nätter i Brisbane vilket var jättekul! Sådan skillnad att komma till en större stad! Att kunna shoppa lite eller gå till ett fik. Ganska underbart efter att ha spenderat mycket tid på öar och småstäder. Jag kände ingen när jag kom dit men träffade en australiensisk kille som var jättegullig och visade mig runt överallt, slutade att jag umgicks med honom och hans kompisar nästan varje dag och fick uppleva det "riktiga" Brisbane :) efter Brisbane åkte jag till Surfer's paradise i fem nätter. Verkligen ett annorlunda ställe med skyskrapor precis in till stranden. Har hört folk kalla det "mini-Miami" och jag kan förstå varför! Mycket fest där, hände något varenda kväll! Tyvärr var jag lite sjuk i början men hade jättekul där och träffade många vänner. Just nu befinner jag mig i Byron bay. Kom hit igår. Detta är en lite mindre och lugnare stad igen, vilket just nu känns rätt skönt! Känner ganska många här vilket är kul :) tyvärr lite dåligt väder så därför jag kan sitta och skriva här mitt på dagen ;) imorgon ska jag på en dagstur till Nimbin som tydligen ska vara nåt av ett hippie-ställe. Kan bli intressant, haha.

För övrigt är här juldekorationer överallt och vart man än går spelas julmusik vilket känns helt sjukt. Men det är ju trots allt bara två veckor kvar till jul..och idag om fem veckor landar jag på Landvetter igen ;)
Saknar er där hemma!


RSS 2.0